Om Skvulp

Det hele begynte med et dilemma: Hvor får man tak i moderne smykker av god kvalitet?

Da dette dilemmaet ikke førte frem, bestemte Linda Jankowski seg for å lære å lage sine egne smykker. Etter mye lesing, prøving og feiling, investering i mengder av utstyr og timesvis av leting etter kvalitetsråvarer, satt Linda igjen med en utømmelig smykkesamling. Det skulle vise seg at dette ble en hobby som også falt andre i smak, så Linda begynte å lage smykker på betilling for venner og kollegaer. Etter fem år med en drøm i magen om å tilby håndlagede kvalitetssmykker til flere, kom den lille nettbutikken Skvulp til verden.

Skvulp tilbyr i dag et utvalg av smykker i topp kvalitet. Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetssmykker i 925 sølv og forgylt sølv. Alle edelmetaller benyttet i vår smykkeproduksjon er kortreist. Alle halvedelstener og edelstener vi benytter er handlet etter Fair Trade prinsippet, og alle diamanter er konfliktfrie og følger KIMBERLY-prosessen for sporing av diamantens opprinnelse. Les gjerne mer om våre verdier.

Handler du hos oss skal du være trygg på at du får smykker av topp kvalitet, og at du kan bære dem med god samvittighet.

Vi opplyser alltid om opprinnelseslandet til edelstenene vi fører, og ofte også hvilken gruve mineralene er utvunnet fra. Dette er for at du skal være trygg på hva du kjøper.

Vi i Skvulp håper du vil være med på eventyret. La oss gjøre verden vakrere og mer samvittighetsfull sammen!